Zorgbroeder neemt uw scootmobiel verkoop uit handen!

Sinds kort zijn we bij zorgbroeder begonnen met een uniek stukje dienstverlening namelijk het verkopen van uw scootmobiel in consignatie.

Naast dat wij uit eigen voorraad splinternieuwe scootmobielen verkopen doen wij dit nu ook voor u als particulier. Een extra stukje service van Zorgbroeder.

We zijn deze dienstverlening op proef gestart en uit de ervaring is gebleken dat hier veel interesse voor is. Daarom is het sinds vandaag officieel dat wij gaan starten met de verkoop van uw scootmobiel....


Zorgbroeder neemt uw scootmobiel verkoop uit handen!


De voordelen voor u als particulier is dat wij het gehele traject uit handen nemen en dat u een mooie verkoopprijs ontvangt dan wanneer u zelf uw scootmobiel verkoopt.

De voordelen van een samenwerking met Zorgbroeder:
  • Wij nemen het gehele verkooptraject voor u uit handen
  • Complete onderhoudscheck
  • Het reinigen en oppoetsen van de scootmobiel
  • Een uitgebreide fotoreportage van de scootmobiel
  • Het GRATIS halen en brengen van uw scootmobiel

Waarom zou ik mijn scootmobiel via Zorgbroeder verkopen?

Daar Zorgbroeder een breed netwerk heeft, en haar klanten in de zorgsector, zult u sneller uw scootmobiel verkopen. 
Wij nemen de moeite en tijd om het op een juiste plek met zorg te verkopen. U hoeft enkel te wachten tot de evt. verkoop is gedaan. Wij handelen alles administratief af voor u, zodat u er  verder geen omkijken naar heeft. Wanneer wij uw scootmobiel hebben verkocht ontvangt u netjes contant of via de bankoverschrijving het afgesproken bedrag.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op. Wij zien uit naar een fijne samenwerking.
Hieronder een aantal jong gebruikte scootmobielen die wij voor onze klanten hebben mogen verkopen. Iedere scootmobiel die wij afleveren worden voorzien van een complete onderhoudscheck en voorzien van standaard 3 maand garantie!