Driewielfietsen

Driewielfietsen

“Ben je op zoek naar een mobiliteitsspecialist in het noorden? Bij Zorgbroeder Surhuisterveen kun je terecht voor diverse mobiliteitsproducten waardoor je weer mobiel(er) door het leven kunt. In onze showroom staan verschillende producten zoals rollators, trapliften en speciale fietsen. Waaronder de driewielfietsen van Huka.  Wij hebben een Huka City  en de Cortes in de showroom staan”, aldus Siebe Hoeksma eigenaar van Zorgbroeder en Driewielfiets.nl uit Surhuisterveen.

Siebe Hoeksma, eigenaar van Zorgbroeder.nl & Driewielfiets.nl Surhuisterveen aan het woord

“Wanneer fietsen op een gewone fiets moeilijk of niet meer mogelijk is, dan biedt een driewielfiets voor volwassenen een uitkomst! Met de juiste driewielfiets kun je nog vele jaren genieten van heerlijke fietstochten in ons mooie Nederland.  Wij hebben in onze showroom de Huka City en de Cortes staan. Ben je benieuwd geworden naar deze fietsen? Kom eens bij ons langs in onze showroom in Surhuisterveen.  Met mooi weer kun je deze fietsen ook uitproberen op ons buitenparcours.”

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

“Wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij je graag met het uitzoeken van de perfecte fiets.  We kijken samen naar alle mogelijkheden zodat de fiets voldoet aan jou wensen. Wij werken veelal op afspraak zodat wij alle tijd voor onze klanten hebben. Je kunt ons bereiken via de onderstaande gegevens. Onder het genot van een kopje koffie met een Friese oranjekoek kijken we samen naar de mogelijkheden.”

Bezoekadres: Zoom 19, 9231 DX Surhuisterveen
Telefoon06-304 142 907
E-mail: info@zorgbroeder.nl

 

Bezig met laden...
  • access_time VANDAAG BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
  • check EIGEN SHOWROOM IN SURHUISTERVEEN
  • thumb_up HOGE KLANTENWAARDERING: 9.8
  • access_time VANDAAG BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
  • check EIGEN SHOWROOM IN SURHUISTERVEEN
  • thumb_up HOGE KLANTENWAARDERING: 9.8

Hulp bij aanschaf van de juiste driewieler voor volwassenen

Wanneer fietsen op een gewone fiets moeilijk gaat of niet meer mogelijk is, dan biedt een driewieler voor volwassenen uitkomst! Met de juiste driewielfiets zul je nog vele jaren genieten van heerlijke fietstochten in ons mooie Nederland.


Er zijn diverse soorten driewielers voor volwassenen op de markt. Welke fiets past het beste bij jou? Wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij je op deze pagina met het kopen van de beste driewielfiets voor jouw specifieke situatie.

Samen met u stellen we een Huka fiets samen aan de hand van uw wensen. Dan wordt de fiets bij Huka klaargemaakt, en na 1 tot 2 weken bij ons bezorgd. Zodra de fiets hier is kunt u hem testen om te zien of alles naar wens is en stellen we alles op uw maat af. Is de fiets helemaal naar wens, dan kan hij meegenomen (of bezorgd) worden. Moet er nog iets aangepast worden? Ook geen probleem. Is de fiets helemaal niet geschikt? Ook geen probleem. U bent niet tot aankoop verplicht.

We kunnen alle modellen van Huka in de door u gewenste uitvoering naar onze winkel laten komen voor een proefrit. Informeer gerust.


Klik hier voor de meest gestelde vragen over de driewielfietsen en duofietsen van Zorgbroeder