Traplift

Traplift
Zorgbroeder & Handicare Trapliften gaan een samenwerking aan in de provincie Friesland, Groningen & Drenthe. Dat betekend wij u in deze drie Noordeijke provincies u kunnen voorzien van vrijblijvend Advies en een Traplift op Maat.  
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Beste prijs garantie
  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Binnen één week geleverd
  • Direct geleverd uit eigen fabriek
  • Wij hebben een eigen DEMO WERKENDE TRAPLIFT IN DE SHOWROOM
Een traplift is bedoeld voor mensen die minder goed de trap op en af kunnen komen en toch graag in hun vertrouwde huis willen blijven wonen. Ziet u op tegen het traplopen in huis of voelt u zich onzeker op de trap? Dan is onze traplift een minimale aanpassing met als resultaat veel woonplezier. Laat u door zorgbroeder informeren en ontvang direct alle informatie die u nodig heeft. Klik hier voor gemakkelijk en vrijblijvende offerte aanvraag!

Traplift nodig?

Denkt u erover na om een traplift te kopen of huren? Wij bieden voor iedere trap, ieder interieur en ieder budget een passende stoeltjeslift. Of u nu op zoek bent naar een traplift voor een wenteltrap of een traplift voor de binnenbocht; de beste stoellift vindt u hier. Bij Zorgbroeder uw trapliftadviseur heeft u bovendien uw traplift altijd snel in huis: wij hanteren slechts één week levertijd!

Informatie over trapliften

Een traplift is ideaal als u (of uw partner) moeite heeft met trappen lopen maar thuis blijven wonen voorop staat. Een traplift in huis brengt u veilig van beneden naar boven en vice versa. Bovendien geeft een veilige traplift u uw vertrouwen terug. Wij adviseren u graag bij vragen over trapliften en het maken van de juiste beslissing. Wij weten als geen ander waar u op moet letten bij het plaatsen van een traplift en geven gratis thuisadvies.

Traplift kosten

De traplift prijzen lopen uiteen en zijn afhankelijk van de soort lift die u nodig heeft. De prijs voor een traplift met bocht is hoger dan bijvoorbeeld een traplift voor een rechte trap. Dit heeft (onder andere) te maken met de hoeveelheid maatwerk. Wij bieden ook trapliften met 2 bochten of meer aan. Vraag gratis en vrijblijvend bij ons een offerte aan. 

WMO
Ook kunnen wij samen met u via het WMO bij uw gemeente een traplift aanvragen.

Kortom wilt u veilig en vertrouwd thuis blijven wonen? Wij van Zorgbroeder helpen u daar graag bij. Wij zijn uw traplift adviseur van Nederland en helpen u graag verder! Klik hier voor een vrijblijvende afspraak...

Geen producten