Driewielfiets Huka

Driewielfiets-Huka
Zorgbroeder en Huka gaan een samenwerking aan...

Heeft u meer behoefte aan meer stabiliteit of gevoel van veiligheid of vrijheid? Met een brede collectie fietsen en andere vervoersmiddelen, waaronder onze eigentijdse driewielers, onze tandems, de rolstoelscooter, scootmobiel en duofietsen helpt Zorgbroeder je graag. Hieronder vind je een overzicht van al onze voorraad modellen voor jong en oud. Je ziet in een oogopslag of ze elektrisch ondersteund zijn. Je fijn voelen in het verkeer was nog nooit zo makkelijk. Naast de standaardmodellen is het ook mogelijk om een model samen te stellen op basis van uw wensen. Meer informatie


 


Bezig met laden...
  • access_time VANDAAG BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
  • check EIGEN SHOWROOM IN SURHUISTERVEEN
  • thumb_up HOGE KLANTENWAARDERING: 9.8

Hulp bij aanschaf van de juiste driewieler voor volwassenen

Wanneer fietsen op een gewone fiets moeilijk gaat of niet meer mogelijk is, dan biedt een driewieler voor volwassenen uitkomst! Met de juiste driewielfiets zul je nog vele jaren genieten van heerlijke fietstochten in ons mooie Nederland.


Er zijn diverse soorten driewielers voor volwassenen op de markt. Welke fiets past het beste bij jou? Wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij je op deze pagina met het kopen van de beste driewielfiets voor jouw specifieke situatie.

Samen met u stellen we een Huka fiets samen aan de hand van uw wensen. Dan wordt de fiets bij Huka klaargemaakt, en na 1 tot 2 weken bij ons bezorgd. Zodra de fiets hier is kunt u hem testen om te zien of alles naar wens is en stellen we alles op uw maat af. Is de fiets helemaal naar wens, dan kan hij meegenomen (of bezorgd) worden. Moet er nog iets aangepast worden? Ook geen probleem. Is de fiets helemaal niet geschikt? Ook geen probleem. U bent niet tot aankoop verplicht.

We kunnen alle modellen van Huka in de door u gewenste uitvoering naar onze winkel laten komen voor een proefrit. Informeer gerust.


Klik hier voor de meest gestelde vragen over de driewielfietsen en duofietsen van Zorgbroeder


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies