Duofiets huren Groningen. Direct plezier voor twee!

Duofiets huren Groningen. Direct plezier voor twee!

Mooi om samen met jouw maatje de weg op te gaan. Lekker naar buiten en veilig de weg op en ook nog eens lekker bewegen. Dat is pas een uitje! Een duofiets inclusief bezorging binnen een straal van 30 kilometer huur je al vanaf € 75 euro per dag!


Direct de Zorgbroeder Duofiets boeken? Klik nu op RESEVEREN


Zorgbroeder haalt al jouw zorgen rondom mobiliteit weg, je hebt er letterlijk geen omkijken naar! Jij bepaalt waar je de duofiets wilt hebben. Wij leveren de duofiets binnen de regio. (binnen een straal van 50 km). Wil je de duofiets naar een speciale locatie laten brengen? Geen probleem maar dit moeten we dan ruim van te voren weten.

Dan kunnen we tegen een speciaal tarief de duofiets over een grotere afstand vervoeren. Onze duofiets is voorzien van een elektrische aandrijving.


De wendbaarheid van de Huka duofiets  fiets is enorm, met twee wielen helemaal achter en 1 wiel voor heb je een zeer korte draaicirkel. Daarnaast is de fiets voorzien van verlichting, elektrische ondersteuning en een mand achterop. De fiets wordt op uw locatie gebracht met uitleg!


Huurprijzen:

  • Huur prijs per dag € 75,- | Minimaal 3 dagen huren
  • Haal en brengservice in overleg
  • Alle prijzen zijn inclusief 9 % BTW


Afwijkende huurperiodes zijn altijd in overleg mogelijk. Bijvoorbeeld bij speciale evenementen of vakantieperiodes.

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur dan een email naar info@zorgbroeder.nl of neem contact met ons op via 06-30142907

Duofiets huren doe je bij Zorgbroeder!


Woont u in Groningenen in de omgeving van; LeekHoogezandZuidlarenEeldeWinschoten, Veendam en of Stadskanaal dan komen kosteloos de duofiets bij u afleveren. Op deze manier kunt u zorgeloos gebruik maken van de duofiets verhuur van Zorgbroeder.

Liever een splinternieuwe duofiets kopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek vrijblijvend onze showroom.