Corona & Zorgbroeder

Corona & Zorgbroeder CORONA !!

Allereerst ons medeleven voor de mensen die helaas al zijn getroffen door deze ziekte en de nabestaande van de reeds overleden mensen.
RESPECT(!) voor diegene in de zorg, hulpverlening, bezorgers, en alle mensen die er zijn in deze moeilijke tijd voor de ander.

Wat gaat Zorgbroeder doen?
In verband met het Corona virus houden wij de situatie nauwlettend in de gaten.
Essentieel is dat wij de richtlijnen van de overheid dienen op te volgen om het effect van het Coronavirus in te perken. Wij, Zorgbroeder hebben een aantal maatregelen genomen om de risico’s te minimaliseren.
Wij helpen U graag op locatie. Momenteel ontvangen wij geen spontaan klanten en zijn wij
TIJDELIJK ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND. Wij gaan ervan uit dat u zich ook aan de richtlijnen houd zoals door het RIVM voorgeschreven.
De pinautomaten, deurkrukken/spijlen & showmodellen worden continue gereinigd met ontsmettingsmiddel. Wij vragen van U de medewerking om uw handen te wassen bij binnenkomst, afstand te houden en indien grieperig of niet lekker voelen de afspraak te verzetten.


Mocht U vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen Zorgbroeder ‘’ Siebe Hoeksma:  tel 06 30 14 29 07 of Zorgzuster’’ Wendy Snip: 06 16 23 29 16
 
  Siebe Hoeksma     01-04-2020 15:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.