Carbon RollatorsBezig met laden...

 
Zorgbroeder heeft speciaal in het assortiment opgenomen de extreem lichte en ultra sterke carbon rollators. 
 

Wat is carbon?

Carbon is een materiaal dat lichter is dan alluminium en sterker dan staal. Het wordt niet voor niks gebruikt in race auto's, omdat het ongeveer tweederde minder weegt dan alluminium. Carbon bestaat uit hele dunne draden koolstof– zelfs dunner dan het menselijk haar. Dat maakt het juist zo licht en heel handig voor rollators.

Carbon rollators
 

Zorgbroeder.nl heeft meerdere carbon rollators in het assortiment waaronder de Drive Nitro rollators ook in het carbon en sinds kort hebben wij ook Rehasense rollators ook in het carbon. Deze kunt u gemakkelijk bestellen in onze webshop of uit te proberen bij ons in Surhuisterveen.

Drive Nitro Carbon
 

De Drive Nitro Carbon in de kleur zwart is zeer licht en heeft een echt design ontwerp. Hij is gemaakt uit Carbon Fiber een materiaal wat uit de luchtvaartindustrie komt. Hierdoor is hij zeer sterk en licht. Hij weegt maar 5,8 kg en kan een maximum gewicht van 150 kg dragen. De remkabel zijn weggewerkt in het frame en remmen zeer soepel en direct. Hij is zeer stabiel en heeft aan de voorkant extra grote wielen voor extra rijcomfort. Standaard wordt hij geleverd met een stokkenhouder, rugsteun en tas met ritssluiting.

 

Rehasense Athlon Carbon
 

De Rehasense Athlon rollator is gemaakt van Carbon Fiber en daarom extreem licht met zijn 5,2 kg. Dit maakt hem ook meteen 1 van de lichte modellen verkrijgbaar.

De Rehasense Athlon heeft een stijlvol en mooi design. Hij is gemaakt van Carbon Fiber en de overige onderdelen van hard kunststof. Het remsysteem is heel licht wat hem uitstekend geschikt maakt voor mensen met minder kracht in hun handen.

Hij kan een gewicht aan van 150 kg en heeft een makkelijk inklap systeem waarbij het model vast klikt.